Bundll maakt een succes van sponsoring!


Over Bundll

Bundll wil verenigingen helpen om een succes te maken van sponsoring. Onze missie is om deze verenigingen met het bedrijfsleven te verenigen. Uit eigen ervaring weten we hoe belangrijk de rol van vrijwilligers daarbij is. Vrijwilligers hebben het echter vaak erg druk. Daarom willen deze vrijwilligers waar mogelijk ontlasten. Zodat zij hun tijd voor de club goed kunnen besteden, en kunnen doen waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden.

Wie wij zijn

Harold Dijkstra - Bundll.nl Harold Dijkstra | harold@bundll.nl
Marketing
Toen ik als vrijwilliger bij de sponsorcommissie van S.C. Stiens begon zag ik dat onze vereniging onnodig sponsorinkomsten misliep. Dit kwam met name door een gebrek aan overzicht in de sponsorafspraken. Hierdoor waren wij vaak onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken naar de juiste informatie. Daarom konden wij vaak niet snel schakelen als wij met een sponsor in gesprek waren. Om het ons als vrijwilligers gemakkelijker te maken ben ik gaan zoeken naar een oplossing. Hieruit is Bundll ontstaan, om het de sponsorvrijwilligers gemakkelijker en leuker te maken.

Henk-Jan Broersma - Bundll.nl Henk-Jan Broersma | henk-jan@bundll.nl
Webdesigner
Als webmaster bij S.C. Stiens heb ik veel samengewerkt met andere vrijwilligers uit de vereniging. Met veel enthousiasme en passie zetten zij zich in voor de vereniging. Bevlogen vrijwilligers steken vaak veel tijd in de vereniging. Als webmaster heb ik er altijd naar gestreefd om deze vrijwilligers te ondersteunen door leden en vrijwilligers van de juiste informatie te voorzien via de website van de club. Zo wil ik de ander helpen om hun doel te bereiken binnen de vereniging. Vanuit die missie heb ik ook Bundll ontwikkeld: om onze sponsorcommissie te helpen om een succes te maken van de sponsoring bij S.C. Stiens.